Rólunk

Üdvözlünk az Esterházy Magyarország Alapítvány honlapján. Alapítványunkkal azon dolgozunk, hogy sokszínű programokkal, a tradíció és a kortárs formák ütköztetésével, minél progresszívebb módon tartsuk fenn és ismertessük meg az Esterházy család örökségét, miközben új kulturális és társadalmi értéket hozunk létre - legyen az egy kreatív történelmi verseny, kortárs performansz, könyvbemutató, kiállítás vagy koncert.

Szívesen dolgozunk céljaink megvalósításán olyan együttműködő partnerekkel, akiknek ugyanaz a küldetése, mint az Esterházy Magyarország Alapítványnak. A Budapesti Őszi Fesztivállal egy közös szellemi termékként létrehozott nemzetközi összművészeti produkcióval egy hosszú távú közös gondolkodás indult 2021-ben, a Tihanyi Apátsággal pedig közösen 2022-ben először készítettünk kortárs tárlatot. Kiállításainkkal és zenei programunkkal arra törekszünk, hogy projektjeink révén a jövőben a budapesti és a nyugat-magyarországi régió meghatározó kulturális szereplőjévé váljunk.

Tevékenységünket Genius Loci díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért 2021 díjjal ismerték el.

Az elismerést olyan szervezeteknek, illetve vállalkozásoknak ítélik oda, amelyek Magyarországon, illetve a Kárpát-medence magyarlakta területein egyfelől felkarolják a tehetségeket, másfelől erősítik a hely szellemét, vagyis pozitív hatást gyakorolnak az adott településre, térségre vagy az egész országra.

Oktatási projektünk zászlóshajóját számos hazai és külföldi díjjal ismerték el. Az Estöri Kreatív Történelmi Verseny a PR szakma rangos hazai díjai közül 2020-ban egy arany, két ezüst, valamint két bronz díjat nyert el a Content+Marketing Awardon, illetve a Prizma Kreatív PR Díjért elnevezésű megmérettetésen. 2020-ban a nemzetközi European Excellence Awardon és a PR-szakma Oscarjának is nevezett SABRE Awards-on is a döntősök közzé került, az IPRA GOLD AWARD-on pedig nyerteseként végzett. 2021-ben a PR Excellence Hungary-n két díjat is nyert: a magyar zsűri ezüsttel, a nemzetközi zsűri pedig arannyal jutalmazta.