Esterházy Art Echo a zene tükrében 2023-ban is

Kvartettekkel a zene bűvkörében
Esterházy Art Echo a zene tükrében 2023-ban is

A kanadai Banff International String Quartet Competition a világ egyik legjelentősebb kamarazenei versenye, melynek egyik támogatója az Esterházy Privatstiftung. A versenyző 10 zenekar legjobbja számára az Esterházy Privatstiftung lehetővé teszi a bemutatkozást a kismartoni Haydn Teremben, valamint a Luzerni Fesztiválon. Ezt egészítettük ki egy magyarországi koncert lehetőséggel. 2021-ben ennek révén találkozhatott a budapesti közönség a Viano String Quartettel, valamint 2022-ben Tihanyban a Marmen Quartettel.

2023-ban több koncert is megvalósul - szeptemberben a New York-i Isidore Quartett  mutatkozik be majd a magyar közönségnek. Várjuk a Pannon Ifjúsági Szimfónikus Zenekar fellépését is!

A BudapestBranddel együttműködve az elmúlt években rendkívül sikeres programokkal örvendeztettük meg a zenei különlegességre vágyó közönséget. Ennek szellemében folytatjuk az együttműködést és a 2023-as Budapesti Tavaszi Fesztivál zárókoncertjét május 2-án mi adjuk majd Ligeti-Haydn témában.

Bővebb információ hamarosan!